Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Нова Година с Ahora вкус !

Restaurant AHORA by Sevda Dimitrova / Ресторант АОРА на Chef Севда Димитрова - София

 

Нова 2021 Година с Ahora вкус !

И ето, че дойде това време от годината, в което изпращаме изминалите 365 дни, за да се впуснем в новата 2021 година, която приканваме да бъде по-благосклонна, по-положителна и най-вече много по-здрава!

Благодарни сме на 2020 година, защото тя ни научи да сме по-борбени, по-смирени и да уважаваме и пазим повече себе си и околните. Безценни уроци макар и на висока цена.
И за да предразположим идната година да е по-добра за всички нас, ние от AHORA сме ви подготвили едно новогодишно меню, с което искаме да поставим началото й, и да й засвидетелстваме нашата признателност към живота, природните блага и всеки ден на нашата земя! 

Екипът ни е подготвил едно меню, което да направи радостта, сплотеността и уюта около новогодишната трапеза елегантен, стилен и ненадминат с тази особено важна нотка вкус и уникалния почерк ! Ограничени в социалните контакти, но не сломени духом, пълни с надежда, усмивки и мечти, всички ние сме готови да поставим началото на нещо ново… Нека го направим заедно! Забавлението, енергията, усмивките, смеха и цялостното настроение ще дойдат от приятната компания, а вкусната храна, която да допринесе за допълнителната наслада и уникалност в последния ден на 2020 … За него ще се погрижим ние! 

Заявете вашите празнични кулинарни предпочитания до 28 Декември - Понеделник: 19:00 часа, на телефон: +359 2 468 0570 | Facebook | Instagram

Споделете с нас желания час за доставка на 31.12.2020. Между 12:00-16:00 часа

Доставките ще се извършват от SNACK.bg, а сумата за доставка ще уточним заедно с вашата поръчка. / Възможно е и вземане на място.
И нека силната ни енергия и положителните емоции ни донесат една пълноценна, здрава и истински приключенска Нова Година!