Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

На 06 Август от 20:00 ч. се настанете удобно в NORMA ...

NORMA Restaurant & Garden / Ресторант Градина НОРМА Бургас

 

...и станете част от нашата кулинарна вечер !

На 06 Август 2020 от 20:00 ч. се настанете удобно в NORMA ...и станете част от нашата кулинарна вечер !

Ще ви предложим петстепенно авторско дегустационно меню, като вкусовете ще бъдат допълнени и балансирани от точните напитки. Целта на това събитие е да провокираме сетивата ви и тренираме рецепторите да разпознават нови и интересни вкусове.

Понякога запознанствата водят до раждане на красиви проекти. Такъв е и този!
Four Hands Dinner е хармоничен сблъсък между двата стила на NORMA Restaurant & Garden и Shiro Productions. Ако сте любопитни какво ще се получи между минималистичната zen визия на SHIRO и богатството от цветове и вкус на NORMA - заповядайте в четвъртък вечер 06.08. при нас!

Ще имате възможност да се запознаете лично с креативното комбо на вечерта - шеф Любомир Томов и шеф Николай Тонев, които ще ви разкажат повече за ястията.

Какво е FOUR HANDS DINNER?
Тези съвместни вечери са идеалната платформа за колаборация между готвачите, които искат да разширят кулинарния си хоризонт и да се учат един от друг.
Една безценна възможност да излязат от зоните си на комфорт, като се обединят с готвачи от различен жанр, за да бъдат запознати с нов набор от съставки, техники за готвене и кухненски предизвикателства.

Обещаваме ви “ONE & ONLY” събитие с визия, аромат, вкус, усещане, заряд и отношение!

▪ Цена за един човек: 79 лв
▪ Дата : 06.08.2020
▪ Място : Norma Restaurant & Garden
▪ Етикет: Посрещане на гостите: 19:45 ч.

Скъпи гости, имайте в предвид, че всяко едно ястие ще се сервира в точно определено време в интервала от 20:30 до 23:00 ч.