Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Изключителна френска дегустационна вечер очарова гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Средиземноморски ресторант COME PRIMA Банско

 

И това лято Кемпински Хотел Гранд Арена Банско продължава да изненадва гостите си с нови кулинарни предложения

Изключителна френска дегустационна вечер очарова гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско 

Присъстващите имаха възможността да преоткрият френската кухня и да се насладят на изключителна селекция френски вина 

 И това лято Кемпински Хотел Гранд Арена Банско продължава да изненадва гостите си с нови кулинарни предложения. Хотелът организира невероятна френска тематична вечер в ресторант ,,Коме Прима‘‘, която се проведе през уикенда. Повече от 60 госта се насладиха на изключително 9-степенно меню и се потопиха е света на френската кухня. 

Главният готвач на хотела Никола Тодоров и неговият международен екип приготвиха някои от най-известните френски ястия като вложиха и нотка въображение в тях. От приготвен на момента стек Тартар, запечена мида Сен Жак и бавно готвено патешко магре до изкусителни десерти като ябълков тарт Татен и хрупкав еклер с маракуя, вечерята успя да задоволи и най-изтънченото небце.

Присъстващите бяха приятно изненадани и от добре съчетаните с всяко ястие първокласни френски вина, измежду които и световноизвестното розе Whispering Angel. За подбора и презентацията на вината отново се погрижиха дългогодишните партньори на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско - БНК. 

Когато и последното дегустационно ястие беше сервирано и вкусено от гостите и беше време вечерта да приключи, всички поздравиха главния готвач на хотела и неговия екип за прекрасно организираната и приготвена вечеря, ръкопляскайки на крака.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предстои да изненадва своите гости и с други тематични кулинарни приключения. За да сте от първите, които разбират за случващото се в хотела, можете да се абонирате за бюлетин чрез този линк: http://news.kempinski.com/x/plugin/?pName=subscribe&MIDRID=S7Y1NQYAA95&pLang=en&Z=83004388

Можете да разгледате и специалните оферти за настаняване тук:  https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/special-offers/ 

 

 

 

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо международно ниво, подходящи за всички скиори от начинаещи до напреднали. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897 г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „Кемпински” включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

 

kempinski.com/bansko • kempinski.com/press • discoveryloyalty.com