Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Италиански брънч на бюфет в Арена ди Сердика

Ресторант "ЛА ТЕРАСА ДИ СЕРДИКА" София

 

На 23 и 30 Март Ви посрещаме за един незабравим Италиански брънч в Арена Ди Сердика !

ИТАЛИАНСКИ БРЪНЧ   

23 МАРТ | 12:00 – 15:00 ч. 
30 МАРТ | 12:00 – 15:00 ч.  
 

На 23 и 30 Март Ви посрещаме за един незабравим Италиански брънч в Арена Ди Сердика!

Италианската кухня е дала толкова много ястия на света, които са се превърнали в традиционни за цял свят. Кой може да си представи живота без паста, лазаня или тирамису? Вкусните, здравословни и лесни рецепти са изпъстрени с цветове от разнообразието зеленчуци, а пресните морски дарове и различните ароматни подправки ги правят още по-наустоими за любителите гастрономи.

Екипът на Ресторант "La Tribuna" Ви е подготвил богата палитра от вкусове: традиционна пица от южна Италия, невероятна домашна паста и лазаня Болонезе от Сицилия и Сардиния, местни деликатеси от Севера като Осо Буко и Пиле Качаторе. Животът ще бъде подсладен от селекция десерти.

La dolche Vita!

P.S. Както винаги, съботните ни брънчове са с включени безплатна детска анимация и до 25% отстъпка на селектирани вина!


Бюфет Италия

  • Салата Капрезе

  • Инсалата Миста

  • Салата Фрути ди маре

  • Антипасти (италиански колбаси, италиански сирена, брускети, кростини)

  • Супа Минестроне

  • Домашна италианска пица

  • Прясна паста (Равиоли със спанак и Рикота, Талиателе с Песто Рукола)

  • Ризото Примавера

  • Меландзане ала пармиджани

  • Лазаня Болонезе

  • Пиле Качаторе

  • Осо Буко

  • Филе от треска с гуанчале и салса от гъби

  • Запечени картофи с розмарин и чесън

  • Сотирани зеленчуци

  • Селекция от десерти

 

Цена: 36 лв./човек 
деца под 5 год. – безплатно
деца от 5 до 12 год. – 18 лв./дете (включва безплатен натурален сок)
 

Резервации и информация:
☎ 0889 661 001 |  restaurants@arenadiserdica.com 
хотел Арена ди Сердика | ул. Будапеща 2-4, София

 

КАКВО Е БРЪНЧ?

"Бранч или брънч е комбинация от късна закуска и ранен обяд. Думата е английски неологизъм, образувана от сливането на английските думи за закуска и обяд „breakfast“ и „lunch“. Терминът възниква като жаргонна дума на британските студенти около 1896 г.

Негова родина е Америка (основно САЩ и Канада), където всяка неделя семействата излизат да се забавляват, взимайки със себе си разнообразна лека храна. Важна част от бранча е осигуреното забавление на децата.

Бранчът е обикновено от 12.00 часа. Идеята е да се заплати определена сума и да се възползва човек от менюто, което се предлага в дадения ресторант без ограничения на консумацията.

 

В гастрономията се предлагат т. нар. бранч-бюфети предимно в почивните и празничните дни." ... източник Wikipedia