Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Дегустационно меню "Вкусът на Родопите"

La Branche - Food | Bar | Garden София

 

Дегустационно меню "Вкусът на Родопите" 

Родопската трахана е ястие, с което се посрещат празници и важни гости. Приготвянето му отнема време, но вкусът оправдава всичкo.

Телешко „Трахана“ с боб и булгур е следващото ястие от специалното ни дегустационно меню на тема „Вкусът на Родопите“.

Бавно готвено телешко ребро по технологията „су вид“, сервирано с шарен боб, булгур и залято с уханно масло с червен пипер ще изкушава сетивата ви заедно с останалите ни предложения в родопската седмица (16-22 януари 2023).

Вижте какво включва дегустационното ни меню и не пропускайте да резервирате своята маса: bit.ly/3w35Ypn - 0885581758