Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресто-вино-бар "АБАЖУР" София

София

Резервация

Адрес:гр. София, бул.„Йерусалим“ 22, в момента е затворен

Телефон:0887 49 99 31

Links Сайт | Facebook |

Услуги:Климатик, Градина/ тераса, На открито, Доставки по домовете, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни

Брой места:350

Ценова категория:

Тип кухня:Международна, Средиземноморска

Информация

Ресто-вино-бар

В сърцето на един от най-динамичните столични квартали, на крачки от MEGA Business Park, Carrefour и The Mall, Абажур обещава да се превърне в мястото, на което трябва да бъдете забелязани. Иновативната концепция на този Bar & Dinner е да съчетае в себе си комфорта на ресторант и динамиката на бар. Под взискателния поглед на главния готвач Йордан Арнаутски, ресторанта ще предлага умел микс от съвременни кулинарни техники и местни органични продукти, за да разработи своето средиземноморско меню.

Вино бара от своя страна ще предлага специална селекция от „finger food”, която е разработена в тясна колаборация с нашият сомелиер, за да бъде точната добавка към вниматално подбраната селекция вина.

Модерното заведение е управлявано от професионален екип с дългогодишен опит във водещи столични заведения и ще предостави всичко нужно, за да направи всяко събитие незабравимо!

Ресторант

BAR&DINNER ABAJUR комбинира елегантен авангарден дизайн със съвременна средиземноморска кухня. Главният готвач на Абажур Йордан Арнаутски е направил лично изтънчена селекция от най-доброто, което средиземноморието може да предложи. Не са спестени усилия за да се създадат идеалните условия, за приготвянето на прясна паста за всяко вечерно меню.

Вино Бар

Вино-барът е замислен като място, което да съчетае кулинарното преживяване на ресторант и социалната атмосфера на бар. Тук нашият опитен сомелиер внимателно е подбрал най-доброто от новия и стария свят, за да изготви една от най-изчерпателните вино селекции в България! Във вино-бара, както и в ресторанта основен акцент са стотиците абажури, които декорират тавана на заведението. За вино-бара главният готвач Йордан Арнаутски е разработил специално меню от малки канапета тип тапас, които да са идеалният компаньон на винената селекция.

Градина

Модерно и просторно място, където изчистените линии и зеленината дават почивка от забързания градски делник. Незабравимо място за тих обяд, или за вкусна вечеря в прохладната прегръдка на лятото.

Основна информация

Капацитет: 350 места, разпределени в трите части на заведението
Кухня: Средиземноморска кухня, според сезона
Асортимент от вина: Богата селекция, на разположение на гостите е експерт-сомелиер

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения