Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Механа "СТАРО БАНСКО" Банско

Банско

Резервация

Адрес:Механа СТАРО БАНСКО, Банско, GRAND HOTEL Bansko

Телефон: 0749 80 000

Links Сайт |

Услуги:Паркинг, Климатик, Специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, Фирмени партита, Частни партита

Брой места:170

Ценова категория:

Тип кухня:Българска, Европейска, Стек Специалитети

Информация

Механа “Старо Банско” посреща своите гости с традиционното за региона гостоприемство и автентична за Банско обстановка. Със своите 170 места, сцена за развлекателна програма, жива музика и впечатляващ дизайн, механа “Старо Банско” е сред най-предпочитаните заведения от гостите на града. Тук ще усетите топлината и уюта на традиционната българска къща. Създадена по каноните на местната архитектурна традиция, интериорът е изцяло в стил „ дърво, камък и метал”. Съвременното оборудване включва пълна климатизация и аспирация на помещението.

Нашите готвачи приготвят пред вас най-вкусните специалитети от региона. Тук ще се насладите на различни блюда, приготвени на жар или на пещ, сочно чеверме, препечено на тих огън.

Добрите стари вина и ракиите ще ви накарат да се отпуснете и прекарате незабравими мигове със семейство и приятели! Гостите могат да избират между домашни и вносни вина или да опитат греяна ракия и други специални напитки.

Богатата фолклорна програма с традиоционни за България и Македония танцови и музикални изпълнения, допълват автентичната атмосфера.

В механа Старо Банско ви очакват весели и запомнящи се вечери. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, сватби, рождени дни, бизнес вечери, частни партита и т.н.

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения