Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ресторант "IL VIAGGIO" София

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Добре дошли в Il Viaggio Ristorante София, италиански ресторант с автентична и внимателно подбрана средиземноморска кухняМалко повече за нашия главен готвач ЛУКА ЦАВО: той Ви приветства с "Добре Дошли" и можете да опитате неговата "съвременна кухня, която гледа към бъдещето , но никога не забравя своите корени". Личното кулинарно пътешествие на Лука е разработено чрез работа в топ италиански ресторанти , включително три години в ресторант с две звезди Мишлен. Неговата кухня се изразява през три прости определения: . . техника , иновации и зачитане на италианската и средиземноморската гастрономическа традиция, като се започне с избора на превъзходни съставки и характерни ястия, които са изпълнени отлично !

Il Viaggio Ресторант София има личността на кухня , атмосфера и селекция от вина , която носи високи постижения за италианска кухня в София.

Горди сме да ви посрещнем в Ресторант IL VIAGGIO София, кв. Бояна. Нашите ястия са внимателно подбрани от специалисти в кулинарния свят. Ще се радваме да бъдете наши гости! Посетете за пълна информация нашия уебсайт http://www.viaggio.bg

Обедно меню

От понеделник до неделя: предлагаме специално обедно меню. Вижте тук за повече информация.

Частни вечери

За нас ще е удоволствие да организираме Вашата вечеря на затворени врати в София. Потърсете ни за повече информация по всяко време.

Бизнес обяд и Вечерно меню

Щастливи сме да Ви представим нашето меню за Бизнас обяди и вечери. Ще предложим сетшменю за всеки от Вашите гости: партньори, клиенти и служители. Потърсете ни за повече информация по всяко време..

Винен лист

Промоции (1)

Седмично обедно меню ресторант "IL VIAGGIO" София

Седмично обедно меню ресторант "IL VIAGGIO" София

Нашето седмично обедно меню 23.06 - 29.06 ресторант "IL VIAGGIO" София:

Видео (0)

Мнения