Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Био Ресторант "МОРАВСКО СЕЛО" до Банско и Разлог

Банско

Информация

Добре дошли в нашия кулинарен свят!

Готвенето не е елементарен акт за да се нахраним, не и в обичайният материалистичен начин на разбиране. Готвенето има духовен смисъл – то е начин на живот.


"Ние сме това, с което се храним".


Казано по – просто, храната е източник на енергия, енергия предадена директно от Слънцето. Колкото по – биологично чиста, качествено полезна и правилно приготвена е храната Ви, толкова по – добри са здравето и живота Ви  като цяло.


Нашият професионален съвет и насока, на базата на дългогодишен опит, ще ви даде един нов начин за разбиране – важността на Био храната. Нашите услуги са в отговор на вашите нужди за здравословното хранене. Докато се наслаждавате на всеки един момент от своята закуска, обяд или вечеря, така ще събирате нови усещания, знания и наслада, за да изследвате света на гастрономията и да разширите своето собствено разбиране за храната.

Менюто

Изборът от ястия е според сезона. За това нямаме конкретно меню, което да следваме през всичките сезони. Постоянното меню е неестествено, макар да се прилага на всякъде по света. Концепцията ни е различна. А тя се прилага успешно в най – добрите ресторанти по света. Всичко, което природата ни е дала, ние съхраняваме, обработване, приготвяне и поднасяме във възможно най – прясно състояние. За това ежедневно създаваме нови ястия и гозби. Предлагаме няколко вида меню, които се променят според сезона или предпочитанията на нашите гости:

 

 

Работно време от 8,00 до 22,00 часа.

Телефон за резервация: 0877 433 333 Свилен

Винен лист

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения