Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Свети Валентин в Bar&Grill EUPHORIA Банско

 

Не пропускайте да изживеете един по един по-специален празника на любовта – с „Шоколадовата Еуфория“! Навръх Свети Валентин в Bar&Grill EUPHORIA ви очакват много сладки изненади от най-добрия шоколатиер в България Ради Стамболов, който ще награждава влюбени и разлюбени със своите шоколадови произведения на изкуството! Той ще направи и уникални шоколадови татуировки на всеки желаещ, които ще могат да влязат в употреба по-късно, когато страстите се разгорещят…

Освен това, очаквайте Ради Стамболов ...да бие рекорда с първата по рода си фигура от шоколад (подробности съвсем скоро).

Какво би бил празникът на любовта, ако липсват красиви жени, музика и танци?
Погрижили сме се и за това и ще ви зарадваме с присъствието на добре познати изкусителни дами, които също са ви пиготвили изненади, но имената им ще запазим също засега в тайна! На сцената пък ще са неповторимият DJ Shark и групата What`s Up, които със сигурност знаят как да разпалят купона!

Освен тях, за настроението ви ще се грижат настроените за изненади и подаръци Absolut и Jameson!

Ако ви е писнало от банални партита на „Свети Валентин“ и искате да изненадате повече от приятно, сега е моментът!

„Мис България“ Галена Димова и екзотичната танцьорка Индира в шоколадово шоу с бодиарт, татуировки и любовни игри на „Св. Валентин“

По повод празника на влюбените, двете красавици ще предизвикат истинска „Шоколадова еуфория“ в компанията на шоколатиера Ради Стамболов. Така се казва шоуто в Банско, на което „Мис България 2006“

Галена Димова и познатата от „Сървайвър“ Индира ще бъдат главни действащи лица навръх „Свети Валентин“. Популярният шоколатиер Стамболов ще развихри освен кулинарната си дарба и таз...и на художник, като ще изрисува съблазнителното тяло на Индира с шоколадов бодиарт пред очите на влюбените и нaстроените за любов гости на Bar&Grill Euphoria в Банско.

Индира е добре позната танцьорка от сценичното обкръжение на Графа, а миналата година красавицата се снима в клип на световноизвестната певица Ищар, откъдето тръгва и страстта й към орнаментите по тялото. Самата Ищар дава своя принос за бодиарта на танцьорката за снимките на клипа.

Ради Стамболов ще подари на всички желаещи шоколадов отпечатък по тялото в желана форма. За всеки ще има комплимент сладка татуировка, която със сигурност ще влезе в употреба в горещите моменти по-късно вечерта.

Изненадите за „Свети Валентин“ в Банско няма да свършат дотук. Ради Стамболов ще направи на живо изкусителни лакомства, а черешката на партито ще е шоколадово сърце с огромни размери, за чиято направа ще асистира скандалната „Мис България 2006“ Галена Димова. Тя също има предизвикателства със състезателен елемент за всички влюбени. Наградите за най-смелите в любовните игри са осигурени от Absolute, Jameson и козметичната фирма „Антоанет“.

Вход свободен