Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

"ROSE" Restaurant & Pizza

София

Резервация


 
101112131415161718192021222324
 
00153045
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

Rose restaurant & pizza

За ценителите на средиземноморската кухня вече има ново любимо място в София. Новооткритият ресторант “Розе” e елегантна комбинация от автентичен италиански интериор, изкушаващо вкусна храна и учудващо достъпни цени.

Няма как да не запомните вкуса на ястията, независимо какво си поръчате, защото готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат.

Тук може да опитате прясна италианска паста,многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти.

В ресторант Розе ще откриете най-богатата селекция от отбрани розета от цял свят. Колекцията се обновява и допълва ежедневно, за да задоволи и най-изисканите претенции на ценителите на качественото вино.

В уюта на елегантната обстановка с кокетно обзавеждане, всяка вечер можете да се насладите на романтично изпълнение на живо на пиано, флейта, цигулка и саксофон.

Rose restaurant & pizza се намира на бул. България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес "Pulse Fitness & Spa”. Това е едно от малкото места в София, което предлага богато фитнес меню, специално изготвено от майстор-готвачите и професионалните фитнес инструктoри на Pulse Fitness & Spa.

За вашия работен обяд или  романтична вечеря, за приятни сбирки в компания или просто за по една пица набързо – няма да сбъркате, ако изберете Roserestaurant & pizza.
……………………………………………………………………………………………………………………………………
Още инфо:

Места: 60
Работно време: 10-24ч
Тел. за резервации: 0878 666 090
Адрес: Бул. България 132

+ лятна градина ...
+ паркинг
+ климатик
+ жива музика / музикална програма на живо

ROSÉ

  

На Вашето внимание предлагаме и нашата най-нова услуга - детски център PULSE KIDS !

 

Pulse Kids e един от най-големите и модерни детски центрове в София. Той е оборудван с кътове по интереси, място за родители и градинска част. Освен да се забавляват на специално организирани партита, рождени дни и семейни тържества, децата имат възможност и да се обучават. Висококвалифицираните англоговорящи педагози, учители и аниматори от ДА „Ново поколение” подготвят най-малките за детски изяви и представления. За да получават децата ни винаги най-доброто, ние сме предвидили допълнително индивидуални и групови абонаментни програми по английски език, театър, плуване и модерни танци. Локацията на „Пулс Кидс“, на бул. България 132, превръща детския кът в предпочитано от родителите място. В комплекса, освен ресторант Rose, се намира още най-големият фитнес у нас Pulse Fitness & SPA.

Клиентите на ресторанта и на фитнес клуба могат да ползват един безплатен час в детския кът.Всичко това кара малките и големите да се чувстват специални и да не желаят да си тръгват от мястото, което предлага едновременно толкова много привилегии.

Работно време: Всеки ден от 10:30 до 20:30. Центърът работи с удължено работно време при предварителна заявка от минимум 15 минути.

Pulse Kids предлага Детско меню специално за Вашите партита, рождени дни и семейни тържества.

За контакти: Юлия Аткова – Управител Тел. 0897 881 359; 0895 100 502; 0895 672 099

 

 

Винен лист

Промоции (2)

Специална оферта за Нова Година в Ресторант ROSE София !

Специална оферта за Нова Година в Ресторант ROSE София !

Специална оферта за Нова Година в Ресторант ROSE София

Свети Валентин в най-романтичния ресторант на София - Rosé Restaurant & Pizza !

Свети Валентин в най-романтичния ресторант на София - Rosé Restaurant & Pizza !

Свети Валентин в най-романтичния ресторант на София - Rosé Restaurant & Pizza !

Видео (0)

Мнения